Walk’n’talk

Hør kunstnerne i samtale med fagfolk og lokale samarbejdspartnere. Samtalerne foregår som Walk’n’talks – uformelle samtaler om værkerne, de lokale samarbejder og lydkunst i byrummet. Vi mødes ved infocenteret i brobuen og går sammen ud mod værket som kunstneren har skabt.

21. august – kl. 14.00

Lyd, krop og byrum:

Mette fra Se Byen Vertikalt i samtale med Helle Starch, arkitekt, Struer Kommune, og Søren Kristensen, arkitekt og stiftende partner i LABLAND. Hvordan er det at bruge byens rum som scene? Hvordan kan dansen bruges til at udforske byrummet?

21. august – kl 16.00

Lokalt samarbejde om kunst:

Vinyl -terror & -horror i samtale med Kresten Krab-Bjerre, Bang & Olufsen. Hvordan fungerer et samarbejde mellem kunstnere og B&O? Hvad får en virksomhed som B&O ud af sådan et samarbejde?

 

22. august – kl. 14.00

Kunst og kloak:

Arendse Krabbe i samtale med Thomas Sørensen, projektchef inden for spildevand, Struer Energi.
Hvordan er det at arbejde sammen med en kunstner? Hvilken betydning har det for værket, at kunstneren har fagfolk, der vil bidrage?

05. september – kl. 12.30

Akustik & kunst:

Kunstner Ranghild May i samtale med Jakob Dyreby,
akustikingeniør, fra Bang & Olufsen. Hvad betyder det for kunsten at fagfolk stiller deres ekspertise til rådighed?

Samtalerne foregår på dansk og det er ganske gratisk at deltage. Det er derfor ganske uforpligtende at tilmelde sig vores rundvisninger, men en stor hjælp, så vi har styr på, hvor mange der deltager. 

Har du spørgsmål? Kontakt Nicole via nicole@soundartlab.org