Struer Tracks søger to sommerpraktikanter

SOMMERPRAKTIK PÅ LYDKUNSTFESTIVAL

Struer Tracks er en lydkunstfestival i Lydens By, Struer. Over to uger kan man overalt i byen opleve kunst, der sætter fokus på lyd og lytning. I 2019 afholdes festivalen fra den 22/08 – 07/09. Du kan være med!

Struer Tracks søger to praktikanter, der studerer på et af de æstetiske fag eller fag tilknyttet kunst og kulturvidenskab. Praktikken er i perioden eller en del af perioden fra 17. juni til 12. september.

Vi kan tilbyde en sommer i lydens tegn i et internationalt kunstnermiljø. Du vil indgå i de daglige arbejdsopgaver, men du får også mulighed for at være tovholder på specifikke events. Du kan foretage rundvisninger, stå for workshops (under festivalen eller i skoletjenesten op til festivalen), lave SoMe reportager og artikler eller stå for et arrangement, fx kan du varetage vores tilstedeværelse på Kulturmødet Mors.

Kort om Struer Tracks:

Struer Tracks er en festival, der sætter nye standarder for lydkunst i det offentlige rum med nytænkende og relevante kunstprojekter spredt ud over byen. ”Hvad har vi brug for at lytte til?”, spørger Struer Tracks i år. Dette kommer de i alt 12 kunstnere med deres bud på i årets udstilling, hvor de skaber værker til specifikke steder i Struer. Udstillingen er kernen i Struer Tracks. Derudover er der et eventprogram med performances, koncerter, rundvisninger og meget andet.

Du kommer i dagligdagen til at indgå i et team af medarbejdere fra Lydens By Værkstedet, og du kommer til at arbejde tæt sammen med festivalleder, Jacob Kreutzfeldt, og formidlingsleder, Isa Paludan Asboe.

Læs mere om Struer Tracks på vores hjemmeside https://struertracks.dk/ , og kontakt Isa Paludan Asboe ved yderligere spørgsmål: Isa@lydensby.dk // 20851318

Ansøgninger sendes til Isa@lydensby.dk