Rundvisninger

En guidet tur giver jer ekstra perspektiv på kunsten.

Følg vores dygtige guide og lad jer opsluge af lydene og kunsten. Kom bag værkerne, fortstå dem på nye måder og prøv selv kræfter med at skabe lyd.

Offentlige rundvisninger: Hver weekend kl. 10.00 udgår der en offentlig omvisning fra Østergade 29, Struer. Omvisningen varer en time, og efterfølgende er der mulighed for besøge vores lydkunstværksted.

Rundvisninger for skoleklasser: Som lærer kan du booke en særlig omvisning for din klasse, som bliver tilrettelagt til det pågældende klassetrin. I vil efterfølgende blive budt indenfor i vores lydeksperimentarium, hvor vi sammen vil lege med lyde inspireret af det, vi oplever sammen på rundvisningen. I skal afsætte 2 timer til forløbet.

Rundvisninger for virksomheder: Som virksomhed kan I købe en rundvisning for hele virksomheden/afdelingen. Kom og bliv inspirerede, oplev nye perspektiver på jeres omgivelser og hyg jer sammen med jeres kollegaer med lydkunst i verdensklasse som omdrejningspunktet.  En rundvisning varer en time med mulighed for at gå i lydkunstværkstedet efterfølgende. Rundvisning + lydkunstværksted koster 2.000 kr.

Rundvisninger for kunstforeninger: Rundvisningen vil have en varighed på 1-1,5 time. Den kan tilrettelægges ud fra forskellige vinkler, hvis I har et særligt tema eller fokus for jeres udflugt eller jeres sæson. Efter omvisningen er I velkomne i vores lydkunstværksted. Slutteligt er der mulighed for frokost eller kaffe og kage med festivalrabat på et af byens spisesteder. Prisen for en rundvisning er 2.000 kr.

Kontakt os og få en aftale:

isa@lydensby.dk // 20851318