Podcast Lab

Vil du lære at lave podcasts? Det er muligt til Struer Tracks. Projektet kaldes ”Struer Tracks Podcast Lab” og bliver ledet af Rasmus Cleve Christensen, som har produceret radio og podcasts til bl.a. DR og The Lake Radio og undervist i podcastproduktion de sidste fire år på bl.a. Københavns Universitet og Sonic College.

Går du rundt med en historiefortæller indeni? Har du lyst til at fortælle historier med lyd? Drømmer du om at lave podcasts? Struer Tracks’ podcast Lab leder efter lydfortællere, der vil lære at lave podcasts under festivalen og producere vedkommende, sjove, rørende og øreåbnende lydfortællinger sammen med professionelle podcastere.

Du kan tilmelde dig en fem-dages workshop, hvor de erfarne podcastere lærer fra sig i discipliner som interviewteknik, redigering af musik, reallyd, og hvordan en historie skal fortælles.

Historierne bliver klippet sammen på Struers Sound Art Lab, hvor der er professionelle optage- og redigeringsfasciliteter til rådighed.

Forløbet tager sig ud som en workshop, der veksler mellem gæsteoplæg, fælleslytninger, diskussion og praktisk arbejde i felten.

Under forløbet samarbejder du med en erfaren podcaster, og sammen producerer I en lydfortælling, som efterfølgende præsenteres af Struer Tracks

Struer tracks podcast Lab er fra d. 23. august til d. 27. august.

Lyder det som noget for dig? Skriv lidt om dig selv og send til podcast@struertracks.dk.

Struer Tracks Podcast Lab bliver til i et samarbejde mellem Struer Tracks, Struer Kommune og Bang & Olufsen, og det er helt gratis at deltage!

Rasmus Cleve Christensen

 

Se billeder fra podcast lab 2019 her

Foto: Rasmus Cleve Christensen