Program 2021

Struer Tracks er en international biennale for lydkunst, der finder sted i Struers offentlige rum. Biennalen afholdes for 3. gang d. 20 august til d. 5 september 2021– denne gang med temaet Lydens Landskaber

Kunstnere

Anders Lauge Meldgaard

Anders Lauge Meldgaard  arbejder bredt med musikalske udtryksformer, fra ny kompositionsmusik til fri improvisation, instrument opfindelse og lydinstallationer. 

Arendse Krabbe

Arendse Krabbe arbejder med hvad det vil sige at lytte og forstår det at lytte som et redskab, der sensibiliserer. Sensibiliteten kan skabe nye og andre fællesskaber på tværs af arter, systemer og grænser.

Ragnhild May

Ragnhild May arbejder med lydkunst, performance, skulptur og installation. Gennem sine værker undersøger hun oversete akustiske fænomener og deres virkning på det menneskelige sansesystem. 

Se Byen Vertikalt

Bag Se Byen vertikalt er Mette Møller Overgaard, David Navndrup Black og Esther Wrobel. Sammen skaber de projekter der kombinerer lyd, bevægelse og arkitektur og vender op og ned på omgivelserne omkring os.

Kaffe Matthews

Kaffe Matthews er en britisk komponist, lydkunstner og musiker, der arbejder live med rum, data, ting og sted for at skabe nye elektroakustiske kompositioner. Den fysiske musikoplevelse for både skaberen og lytteren har altid været centralt i hendes vidtrækkende arbejde.

Jana Winderen

Jana Winderen er en norsk lydkunstner.  Hun arbejder med svært tilgængelige lydmiljøer som dybt under vand, inde i is eller uden for det menneskelige hørespektrum. Hendes arbejde sætter fokus på tilstandene i naturen og miljøerne vi omgiver os med samt dyrene vi deler dem med.

Vinyl -terror & -horror

Vinyl -terror & -horror arbejder med skulptur, komposition, live koncerter og installationer der bl.a. inkorporerer hi-fi udstyr, lyd og cut-up teknikker. Duoen består af de danske kunstnere Greta Christensen og Camilla Sørensen. 

Brandon LaBelle

Brandon LaBelle er en amerikansk kunstner, forfatter og teoretiker, der arbejder med lyd, performance, tekst og stedsspecifikke konstruktioner. Gennem sit arbejde interverer han med samfundets strukturer og udforsker spørgsmål om det sociale og kulturelle liv.

Juliana Hodkinson

Juliana Hodkinson er en britisk komponist og arbejder med med vokal-, orkester- , instrumental- og elektronisk musik, ofte tværkunstnerisk. Hendes værker opstår ofte i spillet mellem abstrakte koncepter og sociale relationer.

Oplev

Public tours

24 november 15:00

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor.

Business tours

26 november 16:00 - 2 hours

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor.

School tours

24 november 15:00

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor.

Art club tours

26 november 16:00

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor.

Monday

24 june 2020

10:00-12:00

Fjordvejen 21

Silo satellite

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Book rundvisning til skole eller forening

En guidet tur giver et ekstra perspektiv på kunsten. Vi har gratis rundvisninger hver weekend med en kunstformilder og tilbyder desuden skræddersyede rundvisninger for skoleklasser og foreninger. 

Walk’n’talk

Hør kunstnerne i samtale med fagfolk og lokale samarbejdspartnere. Samtalerne foregår som Walk’n’talks – uformelle samtaler om værkerne, de lokale samarbejder og lydkunst i byrummet

Nordic Podcast Conference

Lørdag d. 28. august 13-18 - Apollon, Struer.

Danmarks nye forum for fælleslytning og diskussion af podcasts.

Der bliver inspirationsoplæg fra nogle af de mest nyskabende podcaststemmer i norden, keynote speakers fra USA og premiere på nye podcasts fra nogle af de største danske navne. 

Lydkunst har gennem de seneste år vundet større udbredelse i offentlige rum – ikke bare i Struer, men også i resten af verden. På dette seminar samles en række aktører for at udveksle viden om lydkunst uden for almindelig udstillingsrum og koncertsale. Keynote speakers på symposiet er lydkunstnerne Sam Auinger  (DE) og Jana Winderen (NO).

SYMPOSIUM: Lydkunst I det offentlige rum

Fredag d. 27. august kl. 10-16

Featured

Sounding city Sommerskole

9 August - 20 August

“Sonic interventions and storytelling for liveable urban spaces” er omdrejningspunktet for dette kursus som udbydes af AU i samarbejde med Struer Sound Art Lab og Struer Tracks. Kurset giver 10 ECTS point på BA niveau.

Lydkunst og
Østers

27. august og 3. september

Tag med på VIP tur ”behind the scenes” på Struer Tracks med eksklusiv tur til Venø, hvor vi prøvesmager den verdensberømte Limfjordsøsters hos Venø Seafood, som serveres på flere af landets top-Michelin restauranter. Slut af på Venø Kro med overdådigt skaldyrsfad.

Besøg B&O

26. og 31. august

En unik oplevelse i Struer. Guidet rundvisning på Bang & Olufsens Innovation Lab og fabrik samt Bang & Olufsen-udstillingen på Struer Museum. Kresten Krab Bjerre fra B&O fortæller om samarbejdet mellem B&O og Struer Tracks. Frokost inkluderet.

Guidet tur til regelbau 411

24. og 31. august

Hver lørdag og søndag under Struer Tracks kl. 10.30 kan du deltage i en gratis rundvisning med en kunstformidler. Rundvisningerne begynder ved brobuen på Byens Plads. Tilmelding er uforpligtende.

Struer Tracks rewind

The Receiver

Struer Havn, Siloen

Amplified views

Vind & Vand

Skulpturhaven, Gimsinghoved Kunstcenter