Bagom Struer Tracks

Edition #3

Struer Tracks er en international biennale for lydkunst, der finder sted i Struers offentlige rum. Biennalen afholdes for 3. gang d. 20 august til d. 5 september 2021– denne gang med temaet Lydens Landskaber og med Charlotte Bagger Brandt som kurator.

Med Lydens Landskaber som tema kommer udstillingen i 2021 til at kredse om psykogeografiske tilgange til Struer byrum. Her vil lyd, lugt, erindring, stemning, historier og atmosfære blive bearbejdet på forskellige vis. Steder bliver forandrede, genoplivede, iscenesatte eller åbenbarede gennem lydkunsten.

Struer Tracks tager afsæt i Struers identitet som Lydens By. Byen er hjemsted for Bang & Olufsen, og kommunen arbejder i dag målrettet på at aktivere lyd i skoler, i erhvervsudvikling, i byrum og meget andet. Struer Tracks inviterer kunstnere til at skabe midlertidige værker til Struers byrum og arbejder sammen med Struer Kommune på, at nogle af værkerne efterfølgende udvikler sig til faste installationer. Visionen er at skabe kunstprojekter med stærk lokal forankring og international relevans. Under biennalen er Struer omdrejningspunkt for konferencer og seminarer, workshops, besøgsprogrammer, arbejdende værksteder og meget andet – alle med fokus på grænseområderne mellem lyd, byrum og kunst.

 

 

Team


Kurator

Charlotte
Bagger

Charlotte er kurator for Struer Tracks 2021 – Hun ønsker at arbejde med lydens mulighed for at skabe nye lag og fortællinger i byens rum. 


Festivalleder

Jacob
Kreuzfeld

Jacob er leder af Struer Tracks. Han arbejder med strategi, fundraising, planlægning, evaluering,  partnerskaber og meget andet.

T: 31720582


Formidlingsansvarlig

Nicole Cecilie Bitsch Pedersen

Nicole er formidlingsleder ved Struer Tracks. Hun udvikler undervisning og formidling til skoler og dagtilbud, omvisninger og events. 

T: 22336506


Markedsføring

Mathilde Blach
Andersen

Mathilde er til dagligt en del af Lydens By værkstedet og har fået ansvaret for at markedsføre Struer Tracks 2021

T: 20978254


Koncert Kurator

Rune
Søchting

Rune er ansvarlig for årets koncertprogram, der består af 10 koncerter i alt med toneangivende danske og internationale kunstnere. 


Co-producer

Jesper
Lundager

Jesper er til daglig en del af Lydens By værkstedet og hjælper kunstnerne med at forankre og folde deres værk ud i Struer.


Lydens By

Lydens By handler om at bygge videre på det naturlige DNA, som ligger i Struer på grund af lydindustriens store påvirkning.  Lyden er med som  inspiration til nye projekter og initiativer, kunst, velfærd, byudvikling, erhverv, store events og meget mere.

Ideen om Lydens By opstod tilbage i 2008 og har med årene udviklet sig til at være en omfattende satsning på at skabe en ny udviklingsplatform for hele Struer Kommune.

I dag er Lydens By et omfattende koncept for branding og udvikling af kommunen.

Partnere

Partnere