Hvad?

Struer Tracks er en international festival for lydkunst, som fra den 22. august til den 7. september 2019 finder sted i Stuer, Lydens By. Festivalen løber af stablen hvert andet år.

Det sker

På Struer Tracks kan du opleve en udstilling med lydkunstværker lavet af kunstnere fra hele verden specifikt til Lydens By. Derfor vil der under festivalen være lydinstallationer og skulpturer på gader og stræder, i parker og på pladser, i boligbyggeri og bag tomme butiksfacader byen rundt. I år stiller udstillingen skarpt på lydens potentiale for at række ud og skabe forbindelser mellem steder og personer. Værkerne vil fungere som små portaler, der forbinder os til en større verden, til det fremmede og ukendte, ja et helt univers af nye lyde. Der er gratis adgang for alle til festivalens lydkunstudstilling.

Programmet vil desuden byde på en unik række af performances, lyttebiografer, workshops, koncerter og andre arrangementer med larm og fordybelse for både børn og voksne, som vil få Struer til at summe af lyd.

Mere om Struer Tracks’ lydkunstudstilling
Mere om Struer Tracks’ events
Mere om Struer Tracks’ andre projekter

Struer Tracks #1 gik ikke stille for sig

Struer Tracks åbnede med et bogstaveligt brag for allerførste gang i 2017, hvor byens borgere under eventen BRAGET samledes om at støje og sætte lyd på Struer. Det blev startskuddet for en festival med stor tilslutning og en kritikerrost lydkunstudstilling.

Mere om Struer Tracks #1

Foto: ‘1000 Fugle’ af Nikolaj Nielsen Philipsen, Michael “Stoffer” Christensen og Troels Nøhr Holmstrøm, Struer Tracks 2017. Fotograf Kathrine Uldbæk Nielsen.
'1000 Fugle' 2017, Nikolaj Nielsen Philipsen, Michael "Stoffer" Christensen og Troels Nøhr Holmstrøm. Foto: Kathrine Uldbæk Nielsen