BRAGET i Struer

Pladsen foran Struer Rådhus 23. august 2019
Gratis

Fredag d. 23/8 2019 præcis kl. 14.30 sætter vi Struer Tracks #2 i gang med BRAGET i Struer. Det sker på foran Struer Rådhus. Og du kan være med!

Vi inviterer alle borgere, skoler, institutioner, foreninger, butikker og arbejdspladser til at bidrage til BRAGET. Kom med grydelåg, din yndlingstrompet eller dit hjemmebyggede instrument og lad verden høre, at der er lyd og liv i Struer. Til BRAGET kan man spille, synge, larme, råbe, grine trutte eller fløjte. Hvordan lyder du? Hvordan lyder jeres forening, klasse eller virksomhed? Det vil vi gerne høre til BRAGET. Sammen skaber vi lyden af Struer. Sidste gang nåede vi 94 dB i gennemsnitligt lydtryk over de tre minutter på pladsen. Kan vi slå den rekord i år?

Optakten til BRAGET begynder kl. 14.00. Her varmer vi sammen med Struer Musikskole op med musik og lyde i gader og stræder. Og så er der kaffe og BRAG-kage.

Og hvis BRAGET bliver stort nok, vil der komme et efterskælv. Dette vil blive orkestreret af Kultur og Fritidschef Thomas Antunes og vil bestå af et musikstykke, der bliver skabt på stedet med de lyde, der er.

Sådan så det ud i 2017: