Tak for denne gang!

TUSIND TAK for en fantastisk Struer Tracks 2019! Rigtig mange mennesker har spidset ører, slået lyttelapperne ud, været lutter ører. I har kunnet lytte til fjerne og fremmede steder, til lyde, der ellers ikke er mulige at høre og måske til jer selv. Lydens By og beboerne i den har udgjort rammerne for en kunstfestival med internationalt udsyn og tiltrækningskraft, for kunst, der stiller spørgsmålstegn og forhåbentlig inviterer til samtaler, forundring og eftertanke.

Kæmpe stort TAK til de mange frivillige – uden jer have det ikke været muligt! Og til Nordisk kulturkontaktStatens KunstfondFærchfondenDansk KomponistforeningKoda Kultur, Bang & OlufsenLAG Struer-Holstebro, Kulturlaboratoriets Projektpulje i Kulturaftale Midt- og Vestjylland, Visit Struer (Struer-Egnens Turistforening), Lietuvos kultūros institutas / Lithuanian Culture Institute og ikke mindst til Struer Kommune og Struer City of Sound, der har støttet Struer Tracks finansielt.

Og endelig tak til alle vores partnere: BEK – Bergen Center for Elektronisk Kunst, Kunsthal Regelbau 411, Struer Museum, Støtteforeningen for Jernbaneforeningen i Struer, Apollon, Struer Musikskole, Nordvestjysk Fjordkultur, Kommuniklame, Struer Grand Hotel, Struer Statsgymnasium, Kulturcenter Struer, Teater og Lysteknik., Tradsborg A/S, Neumann, Mikkel Lund, Strandvejens B&B, Struer Forsyningen, Det Jyske Kunstakademi, Det Jyske Musikkonservatorium, Struer Kirke, Sound Hub Denmark, Dansk Komponistforening, Inter Arts Center (Lunds universitet), Bremdal Radio, Carsten Lystbæk, Aalborg Universitet, Media Art History og Dansk Andeudvikling, Harman og mange mange flere…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn