Bliv frivillig på Struer Tracks

Frivillig

Interesserer du dig for lydkunst og drømmer om at blive en del af fælleskabet omkring en international lydfestival? Eller er du lokal i Struer og har lyst til at hjælpe til i byens kulturliv? Uanset hvem du er, så kan vi helt sikkert bruge din hjælp.

Vi søger frivillige, der kan hjælpe med at få Struer Tracks til at forløbe let og professionelt. Arbejdsopgaverne er mangfoldige og vi har derfor brug for frivillige til følgende opgaver:

  • Praktiske hænder til at hjælpe kunstnere med opsætning (d. 16/8-19/8) og nedtagning af værker (d. 6/9-7/9)
  • Kustoder, som holder opsyn med at værkerne altid virker og er aktive (d. 20/8-5/9)
  • Værter, der guider gæster rundt på området og hjælper til under events (d. 20/8-5/9)

Som frivillig bliver du en del af fælleskabet bag festivalen og får mulighed for at møde kunstnerne og få eksklusive rundvisninger. Et par uger efter biennalen fejrer vi det hele med en middag for alle frivillige, således at det bliver en berigende og spændende oplevelse at være en del af Struer Tracks 2021.Vi søger både lokale fra Struer og omegn og engagerede udefra, der drømmer om en sommer i lydkunsten tegn. Til dig, som kommer lang vejs fra, kan vi tilbyde overnatning på vandrehjem, hvis du ønsker at være en del af Struer Tracks i flere dage.

11. august kl. 16.00 afholder vi informationsmøde for alle frivillige, hvor du er velkommen til at møde op, hvis du er nysgerrig på at være med. Adressen er Peter Bangs Vej 17B, i Sound Art Lab.

Interesseret? Udfyld dine kontaktoplysninger – så kontakter vi dig