Kunstnere

Tarek Atoui

I slutningen af 90’erne begyndte Tarek at komponere elektronisk musik, og i 2007 blev han kunstnerisk leder af STEIM i Amsterdam, et center for elektronisk performancekunst. I 2010 havde han sin første soloudstilling med titlen Un-drum 3, en musikalsk performance, der involverede hans egen krop. Siden da har Tarek udført lydeksperimenter over hele verden.

Til Struer Tracks #3 arbejder Tarek sammen med Bang og Olufsen om at skabe et værk, der gør lyden mærkbar. Tarek har gennem flere projekter arbejdet med døve og hørehæmmede og her brugt lyden, som noget fysisk og mærkbart. Tarek har også arbejdet med lyd og bevægelse – hvordan oversætter man for eksempel lyd til tegnsprog?

 

Arendse Krabbe

Arendse krabbe (f. 1979) er billedkunstner og arbejder inden for lyd, video, performance, tekst, kollektive læsninger og lyttesituationer. Arendse Krabbe arbejder med hvad det vil sige at lytte og forstår det at lytte som et redskab, der sensibilisere. Sensibiliteten kan skabe nye og andre fællesskaber på tværs af arter, systemer og grænser. Arendse interesserer sig for at lytte til skjulte strukturer, uhørte stemmer – både menneskers, andre arters stemmer og stemmer fra andre dimensioner.

 

Til Struer Tracks #3 arbejder Arendse med byens kloakering og det menneskelige tarmsystem, og gør det muligt at lytte hertil. Det usete, underjordiske og indvortes lyd kommer her op til overfladen og bliver hørbart.

 Hjemmeside: http://schizovibrant.net