Åbningsweekend 02 – 03.06.17

Fredag d. 2. juni 2017 åbnede Struer Tracks for første gang med en hyggelig reception i haven på Gimsinghoved Kunst- og Kulturcenter. Til receptionen afslørede Struer Tracks, i samarbejde med det storstilede Aarhus 2017 projekt The Overheard, en ny lydskulptur af Frode Gundorf. Skulpturen har titlen ‘Vind og Vand’ og den skal stå fast i Gimsinghoveds have.

Lørdag d. 3. juni blev åbningen af udstillingen ‘Lydmærker’ markeret med et bogstaveligt brag på pladsen foran Struer Rådhus. Festivalen havde inviteret alle byens borgere til at støje og sætte lyd til Struer. BRAGET i Struer blev en succes, hvor langt over 100 mennesker hjalp til med at skabe et brag, der nåede 94db.
Efter BRAGET tog interesserede med på en tur rundt til værkerne i udstillingen, hvor enkelte af kunstnerne selv fortalte om deres kunst og arbejdet op til udstillingen. Lørdagen blev rundet af med et unikt musikalsk møde på Struer Musikskole mellem den elektroniske musiker Mike Sheridan og jazzguitaristen Jacob Bro som ikke kun spillede med hinanden, men også lydspor fra Frode Gundorfs lydskulptur.